< Tilbage

Glædelig Jul14-12-2022 - 09:25

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

 

Nu hvor året er ved at være slut, vil vi gerne benytte lejligheden til at takke alle vores kunder og forretningspartnere for et godt samarbejde i 2022.

 

Julen er en tid præget af forventningens glæde, hyggelige stunder med familie og venner - og sidst men ikke mindst er overgangen til et nyt år en god anledning til at reflektere over det år, der er gået.

 

2022 har været et år, der har budt på flere udfordringer som inflation, krig og energikrise. Men på trods af forskellige eksterne faktorer har 2022 overordnet set været et travlt år hos Klokkerholm med innovative initiativer og stor aktivitet.

 

Vi er flyttet ind i vores nye kontorfaciliteter, og vi glæder os over, at hele administrationen nu er samlet under ét tag.

 

I 2022 har vi også deltaget i flere messer i ind- og udland, og vi glædes over, at vores nuværende og potentielle kunder, forretningspartnere og venner tog sig tid til at lægge vejen forbi vores messestand.

 

I løbet af året har vi udvidet vores program med mange nye produkter, og vi ser frem til at afsløre endnu flere i det nye år.

 

Hos Klokkerholm Karosseridele vil vi gerne ønske dig og dine kære en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi ser frem til 2023.

 

Bemærk at vi holder lukket fra den 24. til 26. december og fra den 31. december til den 2. januar. Den 27. til 30. december er vi klar til at hjælpe dig fra 8 til 15.

 

 

< Tilbage