< Tilbage

COVID-19 OPDATERING23-03-2020 - 17:57


OPDATERING VEDR. CORONA/COVID-19


Den danske regering har mandag den 23. marts meddelt, at alle nuværende initiativer, for at begrænse smitte med COVID-19, forlænges frem til og med 2. påskedag – 13. april.


Vi vil derfor gerne holde vores kunder, butikker, værksteder, grossister og leverandører opdateret om situationen hos Klokkerholm.


Klokkerholm ønsker at hjælpe med at bremse spredningen af corona/COVID-19 og sikre levering af reservedele. Med henblik herpå har vi implementeret foranstaltninger i overensstemmelse med de ansvarlige myndigheders henstillinger for at minimere risikoen for infektion. Dette betyder også at vi allerede har tilpasset vores interne processer til forskellige situationer afhængigt af risikoniveauet.


Vi sikrer fortsat, at flest muligt medarbejdere arbejder hjemmefra, og at der så vidt muligt ikke afholdes fysiske møder, ligesom vi har implementeret øvrige relevante tiltag for at sikre hensigtsmæssig adfærd på Klokkerholm.


På nuværende tidspunkt fungerer vores logistikkæde og service som normalt, hvilket betyder, at vores produktion og levering af reservedele er på samme niveau, som tidligere. Indtil videre er der ingen større begrænsninger af vores varer. International levering kan dog være udsat for forsinkelser eller begrænsninger på grund af den aktuelle situation.


Vi gør, hvad vi kan for at alt fungerer som normalt samtidig med, at vi tager myndighedernes anbefalinger meget alvorligt.

< Tilbage