< Tilbage

Vores kvalitetsrejse02-06-2020 - 11:25

Hos Klokkerholm har vi været på en rejse – en kvalitetsrejse. Over de seneste år har vi oplevet betydeligt færre reklamationer, og vi er stolte af, at vores reklamationsrate er faldet til under 1%.

BREDT PROGRAM

Klokkerholm har et særdeles bredt produktsortiment, og vi har et mix af handelsvarer fra anerkendte leverandører og egenproduktion af karosseridele.

 

HØJ KVALITET

Hos Klokkerholm har vi været på en rejse – en kvalitetsrejse. Vi har ikke altid været forbundet med høj kvalitet, men vi har taget den feedback, ris og ros, vi har fået fra vores kunder, meget seriøst. Vi har arbejdet benhårdt på at fastholde og optimere positionen som et respekteret brand med produkter af særdeles høj kvalitet.

 

KONTROL OG GODKENDELSE

Vi arbejder fortsat målrettet med kvalitetstjek af vores produkter. I tæt samarbejde med vores leverandører, har vi udarbejdet detaljerede specifikationer for at sikre den bedst mulige kvalitet som leverandør til markedet. 

 

A1® og WP (WARRANTY PRODUCTS)

Delene er enten dele, som er testet og godkendt i Klokkerholms omfattende kvalitetskontrol eller originaldele. Som en ekstra sikkerhed i forhold til WP dele, er A1® dele testet af uafhængige testinstitutter (fx TÜV og Centro Zaragoza) og godkendt som en kvalitet tilsvarende OE.

 

LAV REKLAMATIONSRATE

Den strenge kvalitetskontrol garanterer, at produkterne fra Klokkerholm lever op til kravene om høj kvalitet – og sikrer, at vi har en usædvanlig lav reklamationsrate. Over de seneste år har vi oplevet betydeligt færre reklamationer, og vi er stolte af, at vores reklamationsrate er faldet til under 1%.

< Tilbage