<

Ny administrationsbyggnad28-09-2021 - 09:53

Klokkerholm Karosseridele bygger en ny administrationsbyggnad

 

Torsdagen den 23 september - på årets första riktiga väderhöstdag - tog Klokkerholm Karosseridele det första spadtaget för en ny 750 m2 stor administrationsbyggnad på två våningar, som förutom kontor också kommer att bestå av flera mötesrum. Det är flera års konstruktionstankar som nu väcks till liv.

 

Utbyggnaden är nödvändig, eftersom Klokkerholm Karosseridele de senaste åren har haft stor tillväxt och uppåtgående justering på personalfronten, så att de tidigare lokalerna inte har fungerat tillfredsställande. Klokkerholm Karosseridele ser fram emot att kunna samla försäljning, inköp och administration på en plats - i en byggnad.

 

Klokkerholm Karosserideles fokus har inte bara varit att skapa optimala arbetsförhållanden för de anställda. Förhoppningen är också att det nya inspirerande ramverket kan skapa mer effektivitet i en hektisk vardag.

 

HP Byg bygger byggnaden i en totalentreprenad och har Tegnestuen v / Per Pedersen som arkitekt och NIRAS som ingenjörskonsult. Administrationsbyggnaden förväntas vara inflyttningsklar sommaren 2022.

 

 

Flere Nyheter <