<

God Jul & Gott Nytt År07-12-2021 - 08:00

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

 

Nu när året går mot sitt slut vill vi passa på att tacka alla våra kunder och affärspartners för ett gott samarbete under 2021.

 

Julen är en tid präglad av förväntans glädje, mysiga stunder med familj och vänner – och sist men inte minst är övergången till ett nytt år ett bra tillfälle att reflektera över året som har gått.

 

2021 har bjudit på många bra saker i form av förbättringar och innovativa initiativ inom flera områden. Vi har optimerat vår organisation och anställt nya fräscha krafter till vårt kompetenta team. Dessutom har vi påbörjat bygget av vår nya administrationsbyggnad och vi ser fram emot att flytta in i våra kontorslokaler i vår. Under året har vi utökat vårt program med många nya produkter och vi ser fram emot att presentera ännu fler under det nya året.

 

På Klokkerholm Karosseridele vill vi önska dig och dina nära och kära en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi ser fram emot 2022.

 

Observera att vi har stängt från 24 till 26 december och från 31 december till 2 januari. Den 27, 28, 29 och 30 december står vi redo vid telefonerna från kl. 8 till kl. 15.

 

 

Flere Nyheter <