<

CORONAVIRUS/COVID-1916-03-2020 - 09:42

Opdatering på situationen vedrørende coronavirus/COVID-19.

CORONAVIRUS/COVID-19

 

Klokkerholm støtter op om regeringens opfordring til at udvise samfundsansvar i denne tid. Vi følger derfor anbefalingerne til private virksomheder i forbindelse med coronavirussen/COVID-19. I tråd med myndighedernes anbefalinger har vi taget vores forholdsregler for at begrænse smitten og samtidig holde hjulene kørende, så produktionen ikke går helt i stå.

 

Vi har således indført en række interne foranstaltninger, så vi mindsker risikoen for at sprede smitten. Flest mulige medarbejdere vil det næste stykke tid arbejde hjemmefra, og vores produktion vil være bemandet med skiftende hold.

 

Vi vil stadig være til rådighed for vores kunder, og vores ordremodtagelse sidder fortsat klar til at hjælpe dig på telefon +45 9828 4444 eller mail info@klokkerholm.com. Vores produktion og logistik kører indtil videre uændret, selvfølgelig under skærpede hensyn til hygiejne og smittespredning.

 

Lørdag den 14. marts kl. 12 blev de danske grænser lukket midlertidigt frem til 13. april. På trods af grænselukningerne, kan der fortsat komme lastbiler ind og ud af landet, men vi må gå ud fra, at transporten og industriproduktionen vil være udfordret det næste stykke tid. Udgangspunktet er dog, at Klokkerholm fortsat leverer vores produkter, mens vi følger udviklingen nøje.

 

Vi håber på forståelse – og at vi sammen kan være med til at stoppe spredningen af coronavirus/COVID-19.

<